Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013 12:17

Διαγωνισμός Αφίσας- Πάμε σινεμά; (Προθεσμία έως 31/3/2013)

Για πρώτη φορά φέτος το Πάμε Σινεμά; προκηρύσσει διαγωνισμό σχεδιασμού αφίσας για το 6ο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών Πάμε Σινεμά;, με θέμα τον κινηματογράφο.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές/τριες είτε με ατομική είτε με ομαδική εργασία (χωρίς περιορισμό ατόμων) της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από όλα τα σχολικά εκπαιδευτικά ιδρύματα (δημόσια και ιδιωτικά) της Ελλάδας, με σκοπό την καλύτερη εικαστική αποτύπωση, προώθηση και προβολή του 6ου Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών Πάμε Σινεμά;

Στην αφίσα πρέπει να αναφέρεται 6ο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών Πάμε Σινεμά;

Βραβείο
Η αφίσα που θα βραβευθεί, θα συνοδεύεται από έπαθλο -μία σουίτα μοντάζ-και θα αποτελέσει την αφίσα προβολής του 6ου Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών Πάμε Σινεμά;, με εφαρμογές σε μπάνερ, έντυπα και καταχωρήσεις στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο.

Έκθεση
Επιλογή από τις καλύτερες αφίσες που θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό, θα εκτεθούν στους χώρους τέλεσης του Φεστιβάλ και της Τελετής Απονομής Βραβείων.

Τρόπος και προθεσμία Υποβολής
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν το υλικό τους σε έντυπη (μέγεθος σελίδας Α3) και ηλεκτρονική μορφή (σε μορφή pdf, ανάλυση 300dpi) και το όνομα κάθε αρχείου θα πρέπει να έχει το όνομα του διαγωνιζόμενου με λατινικούς χαρακτήρες (πχ MariaPapadopoulou ή 6dimsch_kerkyras).

Οι συμμετοχές σας πρέπει να αποσταλούν, έως την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013, στα γραφεία του Πάμε Σινεμά;, Κολοκοτρώνη 60, 105 60 Αθήνα, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στον τύπο και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Σινεμά; και στο facebook.

Όροι Συμμετοχής:

1. Η οργανωτική επιτροπή του Πάμε Σινεμά; διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να αναβάλει ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό, αζημίως, χωρίς άλλη προειδοποίηση.
2. Τα επιλεγμένα έργα που θα εκτεθούν στο πλαίσιο της διοργάνωσης και θα προβληθούν μελλοντικά, ως εικαστικές προτάσεις μέσα σε έντυπα του Πάμε Σινεμά; παραχωρούνται για το σκοπό αυτό από τους δημιουργούς, χωρίς οποιαδήποτε αμοιβής ή οποιασδήποτε άλλη αξίωσης.
3. Η Κριτική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να μην απονείμει κάποιο βραβείο από τα προαναφερθέντα αν αυτό κριθεί επιβεβλημένο. Επιπλέον μπορεί να απονείμει ειδικά βραβεία – επαίνους κατά την κρίση της.
4. Σε περίπτωση βράβευσης του έργου που θα κατατεθεί στην οργανωτική επιτροπή του Πάμε Σινεμά; θα ζητηθεί η συγκατάθεση των γονέων ώστε να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των μαθητών στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο. 5. Τα έργα που θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό, θα είναι αντίγραφα και δεν επιστρέφονται. 6. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει την αποδοχή των παραπάνω όρων.