Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2012 11:13

Διαγωνισμός Energy Athens 2012 (Προθεσμία μέχρι 30/9/12)

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Ευρωπαϊκό Κέντρο αρχιτεκτονικής τέχνης και περιβαλλοντικών μελετών (European centre for Architecture Art Design and Urban Studies) σε συνεργασία με το Chicago Athenaeum Μουσείο Αρχιτεκτονικής και Design, διοργανώνει την έκθεση με τίτλο Energy Athens.
Καλλιτέχνες από πολλές μορφές τέχνης θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο Contemporary Space Athens (εκθεσιακό χώρο του Ευρωπαϊκού Κέντρου) με σκοπό να δώσουν μια αίσθηση της σύγχρονης τέχνης στην Ελλάδα του σήμερα.

Φωτογράφοι, ζωγράφοι, γραφίστες, σκιτσογράφοι, εικαστικοί, γλύπτες, fashion designers, jewelry artists, graffiti artists, street artists και γενικότερα καλλιτέχνες κάθε μορφής καλλιτεχνικής έκφρασης που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν και να βάλουν το δικό τους στίγμα στη διοργάνωση.

Tα τελευταία χρόνια, το Ευρωπαϊκό Κέντρο αρχιτεκτονικής τέχνης και περιβαλλοντικών μελετών διοργανώνει την ετήσια αυτή έκθεση στην οποία μπορεί να έχει πρόσβαση οποιοσδήποτε καθώς η είσοδος είναι ελεύθερη. Η έκθεση γίνεται το Δεκέμβρη και διαρκεί μέχρι το τέλος Γενάρη στον εκθεσιακό χώρο του Ευρωπαϊκού Κέντρου (Μεγάλου Βασιλείου 48, Ρουφ) και αποσκοπεί στο πάντρεμα των τεχνών, στην επιρροή στην γενική αισθητική καλλιέργεια της κοινωνίας και ως εκ τούτου στην ανάπτυξη στο σύνολο της μιας γενικής ανάτασης του πνεύματος.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα κριθούν από επιτροπή που θα επιλέξει αυτούς οι οποίοι θα πάρουν μέρος. Για την έκθεση θα εκδοθεί κατάλογος με τα έργα και τα βιογραφικά των καλλιτεχνών. Το κόστος για τους συμμετέχοντες στην έκθεση είναι 50 Ευρώ.

Τα έργα (μέχρι 3) καθώς και βιογραφικό και φωτογραφία θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την 30 Σεπτεμβρίου 2012 στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κέντρου (Μεγάλου Βασιλείου 46, Ρουφ, 1ος όροφος) ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Ήρα Λειβαδιώτη στο +30/210 3428511 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.