Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 09 Απριλίου 2012 10:11

Πρόκληση συμμετοχής χορευτών Tango στο Διαγωνισμό "TANGO ACROPOLIS 2012"

Αγαπητοί χορευτές του Tango, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, από όλη την Ελλάδα, με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι έχουν ανοίξει οι συμμετοχές για τον δεύτερο τοπικό διαγωνισμό TANGO ACROPOLIS 2012, που αντιπροσωπεύει επίσημα τον παγκόσμιο διαγωνισμό TANGO BUENOS AIRES FESTIVAL Y MUNDIAL 2012.
Σας περιμένουμε όλους να λάβετε μέρος, να γίνετε μέρος της ιστορίας ενός επίσημου θεσμού, που προβάλει την χώρα μας παγκοσμίως. Ζήστε την εμπειρία και γίνετε πρωταγωνιστές στο μεγαλύτερο φεστιβάλ Tango στην Ελλάδα. Το Buenos Aires θα υποδεχθεί για δεύτερη χρονιά κατευθείαν στους ημιτελικούς, τους καλύτερους χορευτές της χώρας μας στις κατηγορίες TANGO SALON & TANGO ESCENARIO, με έπαθλο το αεροπορικό εισιτήριο και την διαμονή, πληρωμένα απο την διοργάνωση του TANGO ACROPOLIS.

Το Tango Acropolis είναι ένας αναγνωρισμένος ετήσιος διαγωνισμός που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 22 έως τις 24 Ιουνίου 2012. Αποτελείται από τις κατηγορίες Salon Tango και Stage Tango. Αμφότερες οι κατηγορίες απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ερασιτέχνες. Μπορούν να υποβάλουν συμμετοχή στο διαγωνισμό ζευγάρια που είναι άνω των 18 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι δεν μπορούν να εγγραφούν δύο ή περισσότερες φορές στην ίδια κατηγορία. Ωστόσο, ένας συμμετέχων μπορεί να επιλέξει περισσότερες από μία κατηγορία με τον ίδιο ή διαφορετικό παρτενέρ. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής και είναι υπεύθυνοι για τα στοιχεία που δηλώνουν. Ο διαγωνισμός και των δύο κατηγοριών θα αναπτυχθεί σε τρία στάδια:

α) τον Προκαταρκτικό Γύρο

β) τον Ημιτελικό και

γ) τον Τελικό

α) Προκαταρκτικός Γύρος: Συμμετέχουν όλα τα ζευγάρια που υπέβαλαν συμμετοχή

β) Ημιτελικός: Συμμετέχουν επιλεγμένα ζευγάρια, από τον προκαταρκτικό γύρο

γ) Τελικός: Συμμετέχουν τα επιλεγμένα ζευγάρια του Ημιτελικού

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός προς το κοινό. Στο TANGO ACROPOLIS 2012 μπορούν να συμμετέχουν χορευτές με Ελληνική υπηκοότητα η από το εξωτερικό εφόσον αποδείξουν την μόνιμη διαμονή τους στην Ελλάδα τα τρία τελευταία χρόνια. Για την εγγραφή κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να συμπληρώσει την προ-φόρμα εγγραφής . Για την τελική εγγραφή και έγκριση ή μη έγκριση συμμετοχής στο διαγωνισμό ο ενδιαφερόμενος θα ειδοποιηθεί με προσωπικό e-mail. Με την έγκριση συμμετοχής κάθε ζευγάρι αποδέχεται τους όρους του διαγωνισμού.Οι καλύτεροι χορευτές της Ελλάδας θα αποκτήσουν τον τίτλο του νικητή του TANGO ACROPOLIS 2012 στις κατηγορίες Tango Salon και Tango Escenario. Την ίδια στιγμή, οι νικητές θα αναγνωριστούν ως εξειδικευμένοι χορευτές και ως εκ τούτου θα τους δοθεί η ευκαιρία να εξελιχθούν και να ανέλθουν. Οι πρώτοι νικητές και των δυο κατηγοριών θα λάβουν μέρος απευθείας στον Hμιτελικό του Tango Buenos Aires festival and Mudial , που θα διεξαχθεί στο Buenos Aires 14-28 Αύγουστοu του 2012. Η διοργάνωση του TANGO ACROPOLIS αναλαμβάνει τα έξοδα των αεροπορικών εισιτηρίων και της διαμονής στο Buenos Aires κατά την διάρκεια των ημιτελικών και τελικών του παγκόσμιου διαγωνισμού. Διευκρινίζεται ότι οι συμμετέχοντες χορευτές στο TANGO ACROPOLIS 2012 μπορούν να είναι επαγγελματίες και ερασιτέχνες, οι οποίοι θα συμμετέχουν σε δυο προκαταρκτικούς γύρους , στον ημιτελικό και στο μεγάλο τελικό.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.tangoacropolis.eu

Για τις απαραίτητες διευκρινήσεις στείλτε e mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..