Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012 00:49

Διαγωνισμός φωτογραφίας «Ταξιδιωτική φωτογραφία στις Κυκλάδες» (Προθεσμία 30/4/2012)

  

Η Melon Advertising διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Ταξιδιωτική φωτογραφία στις Κυκλάδες».

Αναζητάει τα πιο όμορφα τοπία των Κυκλαδίτικων νησιών μας από λάτρεις της φωτογραφίας επαγγελματίες ή ερασιτέχνες .

Από τις 20 Μαρτίου μέχρι τις 30 Απριλίου 2012, μπορείτε να στέλνετε στο email του διαγωνισμού : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από μία μέχρι τρείς φωτογραφίες που να δείχνουν τοπία τραβηγμένα στα εξής νησιά των Κυκλάδων: Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Μήλο, Τήνο, Νάξο, Αμοργό, Κουφονήσια, Φολέγανδρο ή Ίο.

Οι νικήτριες φωτογραφίες του διαγωνισμού θα δημοσιευτούν στο περιοδικό «to Greece» που θα διανεμηθεί δωρεάν μέσα στα πλοία της SeaJets από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβρη. Επίσης, οι νικητές φωτογράφοι θα παραλάβουν από ένα κάδρο από καμβά με την φωτογραφία που κέρδισε διαστάσεων 60εκ. x 90 εκ..

Τα ονόματα των νικητών μαζί με τις φωτογραφίες θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο στην σελίδα της Melon Advertising (www.madv.gr) καθώς και στην fan page στο facebook.

Επίσης οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email είτε τηλεφωνικώς.

Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό είναι να τηρήσετε τους όρους του διαγωνισμού, που αναφέρονται στον σχετικό δικτυακό τόπο.