Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010 21:34

?Kill the Beat ? Vol. 2 International

Το alternative studio χορού ? BURNING STEPS ? DANCE ACADEMY και ο bboy Mike Senior (Μιχάλης Ζεϊτινίδης), διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ?Kill the Beat ? Vol. 2 International στις 18 και 19 Δεκεμβρίου.

Θέλοντας να συνεχίσουμε την περσινή μας προσπάθεια , να προσφέρουμε έναν διαγωνισμό ικανό να δώσει κίνητρο στα νέα παιδιά που είτε ξεκινούν τώρα την ενασχόληση τους με το χορό και ταυτόχρονα στους επαγγελματίες χορευτές του είδους να έχουν έναν ακόμη λόγο , να συνεχίζουν τη σκληρή τους προσπάθεια ,για αυτό προβαίνουμε στο ?Kill the Beat ? Vol. 2 International

Φέτος θα δώσουμε την ευκαιρία σε μαθητές και σε επαγγελματίες χορευτές να διαγωνιστούν σε ένα μεγαλύτερο επίπεδο διαγωνισμού, αξιοκρατικό ,ανταγωνιστικό μα πάνω από όλα εφάμιλλο των προσδοκιών τους .Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι για πρώτη φορά σε ελληνικό διαγωνισμό θα λάβουν συμμετοχή χορευτές εκτός από την Ελλάδα και από το εξωτερικό όπως για παράδειγμα από Ουκρανία , Ρωσία , Ισραήλ ,Γαλλία , Ιταλία και έπεται συνέχεια.

Διαγωνιστικό Μέρος :

CATEGORIES:
Οι κατηγορίες που θα διαγωνιστούν οι συμμετέχοντες είναι :

* HIP HOP SHOWS ( Η κάθε ομάδα θα αποτελείται από 5 έως 8 άτομα).

* NEW STYLE BATTLE 2 VS 2

* POPPING BATTLE 1 VS 1

* BREAKDANCE BATTLES

H κατηγορία αυτή διαχωρίζεται στις παρακάτω κατηγορίες :
* BREAKDANCE BATTLE 5 VS 5 (η κατηγορία αυτή απευθύνεται μόνο σε μαθητές)
* BREAKDANCE BATTLE 1 VS 1 ( OPEN CATEGORY)
* BREKADANCE BATTLE 2 VS 2 ( OPEN CATEGORY)
* FOOTWORK BATTLE 1 VS 1 ( OPEN CATEGORY)
* TOPROCK BATTLE 1 VS 1 ( OPEN CATEGORY)
* BGIRL BATTLE 1 VS 1 ( H κατηγορία αυτή απευθύνεται μόνο σε κορίτσια).

Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών διαγωνιζόμενων 1η Δεκεμβρίου 2010.

* Για διαμονή σε ξενοδοχείο :
Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το ξενοδοχείο ?CANDIA HOTEL? προσφέρει ειδική τιμή σε όλους όσους θα θελήσουν να διαμείνουν. Για κρατήσεις δωματίων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο.
Διεύθυνση : Δηληγιάννη 40
Tel: +30210 5246112-6 , Fax: +302105246117
Web: www.candia-hotel.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ?KILL THE BEAT? VOL. 2 INTERNTIONAL, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΉΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

* Για δωρεάν διαμονή :
Προσφέρουμε εντελώς δωρεάν, διαμονή στο studio χορού ? Burning ? Steps ? Dance Academy, σε όσους έρχονται από εξωτερικό ή από εκτός Αττικής.Ο αριθμός ατόμων που μπορούμε να φιλοξενήσουμε είναι τριάντα άτομα (30).
Απαραίτητα πρέπει να έχετε μαζί σας το δικό σας υπνόσακο (sleeping bag).
Διεύθυνση : Λεωφ. Κύπρου 48 , Περιστέρι ( ΠΛ. ΣΤ. Μετρό Αγ. Αντωνίου)
Όσοι επιθυμούν να διαμείνουν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο :
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ 16-20, ? THE DANCE CLUB?(ΠΛ. ΣΤ. ΜΕΤΡΟ ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ)